Logo Spelio

We hebben in samenwerking met Riejanne Mook van Bytewings het programma Spelio op onze speelotheek in gebruik genomen. Met haar deskundigheid en advies werd het programma geïnstalleerd, het speelotheekbestand door een vrijwilliger ingevoegd en de site ontwikkeld.

Het speelotheekprogramma biedt ons nu de mogelijkheid om onze bezoekers vlot te helpen bij de uitleen en onmiddellijk geïnformeerd te zijn over bezoeker, uitleenperiode, spelonderdelen, kostprijs van het spelmateriaal enz... Spelio is bijzonder functioneel omdat het programma door iedere vrijwilliger vlot hanteerbaar is, maar vooral omdat Bytewings continuïteit in de dienstverlening verleent. Voorafgaand aan de installatie van het programma kwam Riejanne ter plaatse de werking op toegankelijke manier aan onze vrijwilligers toelichten. Tijdens de invoegperiode kregen we waar nodig telefonisch en digitaal ondersteuning en ook na opstart van het programma kunnen wij op de dienstverlening van Bytewings blijven beroepen.

foto3.jpg

Weetje: gastouders

De speel-o-theek is ook heel geschikt voor gastouders. Ook opa’s en oma’s die geregeld de kleinkinderen op bezoek krijgen kunnen hier voordeel bij hebben.

Speel-o-theek Venray

Merseloseweg 59
5801CC Venray

Openingstijden

Woensdag 14.00 tot 16.00

Vrijdag 15.00 tot 17.00

Zaterdag 11.00 tot 13.00

Contactpersoon

Jolanda Minten
telefoon: 0478 - 586 015
(alleen tijdens openingsuren speelotheek)